MOGUĆNOST PRIJELAZA DJETETA U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ ZA 2019./2020. GODINU 
Dječji vrtić „Tratinčica“
Zagreb, Sv. Mateja 131
 
 
OBAVIJEST PREUZMI
 
RODITELJIMA/ SKRBNICIMA  O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/CE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2019./2020.

 
          Roditelj / skrbnik djeteta koji ima upisano dijete/cu u Dječjem vrtiću „Tratinčica“, a ne odgovara mu po mjestu stanovanja, ima mogućnost premještaja djeteta/ce u vrtić blizu mjestu stanovanja.
 
Zainteresirani roditelji, odnosno skrbnici
pisanu zamolbu o potrebi premještaja djeteta/ce u drugi vrtić trebaju predati u periodu od 13. do 27. ožujka 2019. godine
 u vrtiću koje dijete pohađa.
Prednost za premještaj ostvaruju roditelji / skrbnici čije se mjesto stanovanja nalazi izvan gradske četvrti u kojoj djeluje vrtić koji pohađa dijete/ca.
 
          Komisija za upis djece rješavati će zamolbe roditelja / skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću „Tratinčica“ i kriterijima za prednost pri upisu djeteta/ce: roditelja invalida Domovinskog rata, oba zaposlena roditelja, koje živi samo s jednim zaposlenim roditeljem, samohranog zaposlenog roditelja, u udomiteljskoj obitelji, bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji s troje ili više malodobne djece, u godini prije polaska u osnovnu školu, roditelja koji primaju doplatak za djecu, koja imaju teškoće u razvoju ako postoje uvjeti za njihovu integraciju u redovite programe, te koja žive u težim socijalnim i zdravstvenim prilikama.
 
Dana 8. travnja 2019. godine dječji vrtići izvijestit će roditelje / skrbnike o rezultatima Programa prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima.
 
Dijete/ca kojem je odobren prijelaz automatski će se ispisati iz starog vrtića s 31. kolovozom 2019., a bit će upisano u novi vrtić s 1. rujnom 2019. godine.
 
 
RAVNATELJ/ICA
 
Nevenka Baksa

Ispiši stranicu