MOGUĆNOST PRIJELAZA DJETETA U DRUGI GRADSKI DJEČJIVRTIĆ ZA 2017./2018. GODINU 
Dječji vrtić „Tratinčica“
Zagreb, Sv. Mateja 131
 
 
OBAVIJEST PREUZMI
 
RODITELJIMA, ODNOSNO SKRBNICIMA DJECE
O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/CE U VRTIĆ PREMA MJESTU STANOVANJA
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2018./2019.
 
 
         Roditelj, odnosno skrbnik djeteta koji ima upisano dijete/cu u Dječjem vrtiću „Tratinčica“, a ne odgovara mu po mjestu stanovanja, ima mogućnost premještaja djeteta/ce u vrtić blizu mjestu stanovanja.
 
         Zainteresirani roditelji, odnosno skrbnici pisanu zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi vrtić trebaju predati u periodu od 14. do 28. ožujka 2018. godine u vrtiću koje dijete pohađa. Prednost za premještaj ostvaruju roditelji, odnosno skrbnici čije se mjesto stanovanja nalazi izvan gradske četvrti u kojoj djeluje vrtić koji pohađa dijete/ca.
 
         Komisija za upis djece rješavati će zamolbe roditelja, odnosno skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću „Tratinčica“ i kriterijima za prednost pri upisu djeteta/ce: roditelja invalida Domovinskog rata, oba zaposlena roditelja, koje živi samo s jednim zaposlenim roditeljem, samohranog zaposlenog roditelja, u udomiteljskoj obitelji, bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji s troje ili više malodobne djece, u godini prije polaska u osnovnu školu, roditelja koji primaju doplatak za djecu, koja imaju teškoće u razvoju ako postoje uvjeti za njihovu integraciju u redovite programe, te koja žive u težim socijalnim i zdravstvenim prilikama.
 
 
 
RAVNATELJ/ICA
 
Nevenka Baksa
 

Ispiši stranicu